Zomerabonnement TC Forest Hills

Het zomerabonnement op TC  Forest Hills biedt je de kans om onbeperkt vrij te spelen op alle beschikbare terreinen. Je mag bovendien een jaar lang gebruik maken van de outdoor-terreinen die ’s winters open blijven. Het zomerabonnement houdt tevens als enige formule een Tennis Vlaanderen-affiliatie en verzekering in.

Hieronder vind je een opsomming van de voorwaarden en de voordelen. De all-in formule gekoppeld aan de vele voordelen maakt van het zomerabonnement de beste tennisinvestering.

Wat houdt het zomerabonnement in?

Onbeperkt buiten spelen

Zomerleden mogen vanaf 16 april 2018 buiten spelen op alle beschikbare buitenterreinen. Na de sluiting van de gravelbanen (oktober) blijven de Somclay-terreinen en de hardcourts ter beschikking tot 31 maart 2019 !

Voor privélessen is de terreinvergoeding inbegrepen van 16 april 2018 tem 16 september 2018.

Binnen spelen bij regenweer

Zomerleden mogen vanaf 16 april tot en met 16 september 2016 indoor spelen bij regenweer.

Verlichting inbegrepen

Vanaf 16 april tot en met 16 september hebben zomerleden ’s avonds recht op buitenverlichting (10 verlichte buitenterreinen). Ook indoor is verlichting inbegrepen van 16 april tot 16 september.

De verlichting binnen is niet inbegrepen indien de buitenterreinen bespeelbaar zijn !

Tennis Vlaanderen-affiliatie en verzekering

Alle zomerleden worden aangesloten bij de Vlaamse Tennisvereniging “Tennis Vlaanderen” ; met een lidkaart heb je toegang tot alle tornooien en ben je verzekerd tegen sportongevallen met lichamelijke gevolgen tot 31 maart 2018.

 

Welke extra voordelen zijn er verbonden aan het zomerabonnement?

Beide ouders lid : kinderen tot 10 jaar gratis !

Wanneer beide ouders zomerlid zijn, zijn hun kinderen gratis lid tot en met het jaar dat ze 10 worden. Kinderen betalen in dat geval enkel een administratieve bijdrage (o.a. Tennis Vlaanderen, verzekering) ten bedrage van € 10,00.

Kortingen op de tennislessen

Zomerleden genieten aanzienlijke kortingen op alle lesformules tijdens het zomerseizoen : zomercursus, jeugd- en volwassenenstages.

Voordeeltarieven tijdens de winter

Zomerleden kunnen tijdens het winterseizoen – in het weekend – aan een voordeeltarief  een indoorterrein reserveren. Zij genieten tevens van het goedkopere ledentarief bij deelname aan de wintercompetitie.

General Sport

Forest Hills werkt samen met de tennisspeciaalzaak General Sport uit Wilrijk. Interclubteams kunnen hier voordelig terecht voor hun teamuitrusting. Bespanningen kan je voor reparatie afgeven op de club (bespannen gebeurt in-house – snelservice 24u).

Uitnodiging niet-lid

Leden kunnen (3x) per seizoen een uitnodiging aanvragen om met een niet-lid te tennissen. Een dergelijke dagpas dient vooraf aangevraagd te worden, en geeft de genodigde voor één volledige dag dezelfde rechten als een zomerlid. Een dagpast kost € 10.  Wanneer een uitnodiging niet vooraf wordt aangevraagd zal het gewoon uurtarief (losse reservaties) van toepassing zijn.

Prijzen

Deze prijzen zijn incl. :

  • Tennis Vlaanderen Affiliatie
  • € 5,- lidgeld Forest Hills
LidmaatschapLeeftijdPrijs
VolwassenenGeboren voor 1999€ 185,00
JuniorsGeboren tussen 2000 en 2007€ 135,00
KidsGeboren na 2008€ 95,00
Familieabonnement5 personen of meer€ 695,00 (*)

(*) Bij het familieabonnement is de € 5,- lidgeld Forest Hills per persoon nog niet bij gerekend

Prijzen Affiliatie

Heb je alleen een affiliatie nodig? Een verzekering of toegang tot de tornooien? Dat kan zeker. De prijzen hiervoor kan je hieronder vinden.

LeeftijdPrijs
9 jaar en jonger€ 8,00
10 t.e.m. 18 jaar€ 12,00
19 jaar en ouder€ 18,00