Zomerabonnement TC Forest Hills

Het zomerabonnement op TC  Forest Hills biedt je de kans om onbeperkt vrij te spelen op alle beschikbare terreinen. Je mag bovendien een jaar lang gebruik maken van de outdoor-Topclayterreinen die ’s winters open blijven. Het zomerabonnement houdt tevens als enige formule een Tennis Vlaanderen-affiliatie en verzekering in.

Hieronder vind je een opsomming van de voorwaarden en de voordelen. De all-in formule gekoppeld aan de vele voordelen maakt van het zomerabonnement de beste tennisinvestering.

Wat houdt het zomerabonnement in?

Onbeperkt buiten spelen

Zomerleden mogen vanaf maandag 15 april 2024 tot en met zondag 15 september 2024 buiten spelen op alle beschikbare buitenterreinen. Na de sluiting van de gravelbanen blijven de Somclay-terreinen en de hardcourts ter beschikking tot 31 maart 2025.

Voor privélessen is de terreinvergoeding inbegrepen van 15 april 2024 tem 15 september 2024. Enkel zomerleden kunnen zelf hun terrein reserveren.

Binnen spelen bij regenweer

Zomerleden mogen vanaf 15 april tot en met 15 september 2024 indoor spelen bij regenweer of ongure omstandigheden.

Verlichting inbegrepen

Vanaf 15 april tot en met 15 september 2024 hebben zomerleden ’s avonds recht op buitenverlichting (10 verlichte buitenterreinen). Ook indoor is verlichting inbegrepen van 15 april tot 15 september 2024 (bij regenweer).

De verlichting binnen is niet inbegrepen indien de buitenterreinen bespeelbaar zijn !

Tennis Vlaanderen-affiliatie en verzekering

Alle zomerleden worden aangesloten bij de Vlaamse Tennisvereniging “Tennis en Padel Vlaanderen” ; met een lidkaart heb je toegang tot alle tornooien en ben je verzekerd tegen sportongevallen met lichamelijke gevolgen tot 31 maart 2025.

Welke extra voordelen zijn er verbonden aan het zomerabonnement?

Beide ouders lid : kinderen tot 10 jaar gratis !

Wanneer beide ouders zomerlid zijn, zijn hun kinderen gratis lid tot en met het jaar dat ze 10 worden. Kinderen betalen in dat geval enkel een administratieve bijdrage (o.a. Tennis en Padel Vlaanderen affiliatie, verzekering) ten bedrage van € 12,00.

Kortingen op de tennislessen

Zomerleden genieten aanzienlijke kortingen op alle lesformules tijdens het zomerseizoen : zomercursus.

Voordeeltarieven tijdens de winter

Zomerleden kunnen onderling tijdens het winterseizoen – in het weekend – aan een voordeeltarief  een indoorterrein reserveren (€14 ipv €16 of €20)

General Sport

Forest Hills werkt samen met de tennisspeciaalzaak TennisDirect ft. General Sport uit Wilrijk. Interclubteams kunnen hier voordelig terecht voor hun teamuitrusting. Bespanningen kan je voor reparatie afgeven op de club (bespannen gebeurt in-house – snelservice 24u).

Uitnodiging niet-lid

Leden kunnen (3x) per seizoen een uitnodiging aanvragen om met een niet-lid te tennissen. Een dergelijke dagpas dient vooraf aangevraagd te worden, en geeft de genodigde voor één volledige dag dezelfde rechten als een zomerlid. Een dagpast kost € 10.  Wanneer een uitnodiging niet vooraf wordt aangevraagd zal het gewoon uurtarief (losse reservaties) van toepassing zijn.

Prijzen

Deze prijzen zijn incl. :

  • Tennis Vlaanderen Affiliatie
  • € 5,- lidgeld Forest Hills
LidmaatschapLeeftijdPrijs
VolwassenenGeboren 2005 en vroeger€ 205,00
JuniorsGeboren 2006 tot en met 2013€ 140,00
KidsGeboren in 20134of later€ 95,00

(1) Personen die in de voorgaande winter 2023-2024 een vast winterterrein huurden (groepslessen vallen niet onder deze noemer) dienen het lidgeld van € 5,00 niet te voldoen voor hun zomerlidmaatschap. Zij betalen dus €5 minder dan de prijzen die hierboven zijn vermeld.

Betaling

Betalen kan bij één van de verantwoordelijken (Yves / Birgit) of aan de toog.

Betalen kan via bankoverschrijving : BE62 4060 0340 0161 [Forest Hills] met vermelding van “zomerabonnement + naam inschrijver

Prijzen Affiliatie

Heb je alleen een affiliatie nodig? Een verzekering of toegang tot de tornooien? Dat kan zeker. De prijzen hiervoor kan je hieronder vinden.

Betaling

Betalen kan bij één van de verantwoordelijken (Yves / Birgit) of aan de toog.

Betalen kan via bankoverschrijving : BE62 4060 0340 0161 [Forest Hills] met vermelding van “zomerabonnement + naam inschrijver

Prijzen Affiliatie

Heb je alleen een affiliatie nodig? Een verzekering of toegang tot de tornooien? Dat kan zeker. De prijzen hiervoor kan je hieronder vinden.

LeeftijdPrijs
9 jaar en jonger€ 12,00
10 t.e.m. 18 jaar€ 20,00
19 jaar en ouder€ 25,00