Padelclub Forest Hills

“Perfect voor mij ! Je bent meteen aan het spelen en echt actief aan het sporten (ook al ben ik niet zo’n sportfreak) en toch lijkt het gewoon puur fun”

“De Come & Play namiddagen zijn een ideale instap – we zijn meteen een Whatsapp-groep gestart”

Wat is Padel?

De snelst groeiende sport ter wereld !

Padel is natuurlijk meer dan een hype gebleken ; een blijvertje en een gevestigde waarde in bijv. Spanje waar het tennis van de troon gestoten heeft als tweede sport van het land. Het is dus een sport op zich waar je absoluut geen tennis- squash- of sportieve achtergrond voor nodig hebt – ben je een tikkeltje sportief of zoek je een leuk excuus om te bewegen dan is dit iets voor jou.

 

Padel op TC Forest Hills

Padel [pà-dèl] spelen kan ook op TC Forest Hills (Wommelgem – Antwerpen)

De drie prachtige panoramische velden met uitloopzones werden in mei 2018 geopend. Iedereen kan een terrein reserveren (online via Tennis Vlaanderen of telefonisch op het nummer 03/353.03.95). Opgelet ! Werkt uiterst verslavend.

Beginnen met Padel!

Je begint aan iets nieuws ; supergemotiveerd en helemaal gebeten door padel maar je hebt niet meteen een vaste medespeler of tegenstanders ?

 

Kom naar een “Come & Play”

Padel is meer dan welke sport ook een sociaal gebeuren daarom organiseren we op heel regelmatige basis een “Come & Play” namiddag of avond.

Het principe is eenvoudig – je kan alleen opdagen voor deze activiteit en wij zorgen ervoor dat je een hele namiddag kan spelen met gelijkgestemde padelzielen.

De “Come & Plays” worden gepubliceerd op onze facebookpagina en op deze website.

 

Iemand van jouw niveau?

Je kan ook altijd één van de verantwoordelijken aanspreken om je in contact te brengen met een groep van gepast niveau.

Daarnaast kan je aanmelden om opgenomen te worden in een Whatsapp-groep van jouw niveau.  In deze groep kan je dan een voorstel lanceren – “Wie heeft er zin om ….-dag om …. uur te spelen ?